Чии са шефовете на нашите служби

Не са на държавата, нито на НАТО

Анна Заркова

Било, каквото било, но е факт, че като падна правителството, шефовете на българските  служби спряха да ходят на работа – прибраха си се при жените у дома. Така те дадоха неоспоримо доказателство, че принадлежат лично на Бойко или на партията му, или Бог знае на знае чия друга партия или корпорация…, но тъй или инак – не са на България.

Не са на нашата държава. Язък, че българските граждани, т. е. ние – аз и вие – им плащахме сума ти време от данъците си огромните заплати и харчове!

Освен, че не са българската държава, тия господа – началниците на ДАНС, на ДОТИ и на разузнаването – очевидно не са и на НАТО. Напуснаха си постовете, като нищо – и ни лук яли, ни лук мирисали. Язък, че цялата тази мощна и влиятелна организация на Северноатлантическия договор, като някоя будала, ги изучи в курсовете си и им даде сертификати си безплатно!

Те не принадлежат и на Европейския съюз за сигурност, значи. Щом така зарязаха отговорните му задачи, пратиха по дяволите цялата му стратегия срещу глобалните заплахи, загърбиха войната, с бомбите и пожарите, дето горят на хвърлей място от границите ни и си легнаха на диваните – да чакат нови избори, та да видят евентуално ще им изнася ли новата власт, или няма да им изнася.

Малко е да се каже, че това е предателство. Това е срам – световен срам, чиято воня ще носят незаслужено ще носят и хилядите честни цивилни и офицери от службите, които са се клели да служат на родината.

Знаехме и досега, че в българската политика нищо не е толкова невероятно подло, че да не може да случи, а и да си намери ходатаи в чужбина. Но пучът с неплатените отпуски на тъй наречените „шефове на служби“ ни убеди, че никое живо чудо няма да ни подмине.

Posted in Какво ново, Право и ред and tagged , , , .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *