Рисунка - Кути

Политически проект

Анна Заркова
Бързам нещо да ви кажа, слушайте. Пихме кафе с една приятелка тази сутрин и решихме да станем нова политическа сила. Заповядайте при нас да се запишете.
Ще дадем в сряда един извънреден брифинг, за да ви кажем какво мислим ние за извънредния брифинг, който дадоха в събота едни други, за да ви кажат те какво си мислят за ония, които в петък ви казаха кое как го мислят. Нали разбирате?
Чудим се само ще дадат ли и нашия брифинг извънредно по всичките телевизии, и ще дадат ли ония другите брифинг за нашия брифинг , и дали и техния брифинг ще го излъчат на живо? Вие как мислите?
Питам за приятелката ми. Понеже сме намислили тя да влезе в политиката през телевизорите и да ми стане на мен лидерка, и да направим с вас коалиция, и да бием с нея на изборите.
Някой иска ли да му дам интервю?
Вие ли, госпожо? Питайте ме, мерси. Какво? Пари ли? Не, нямам пари. Институт ли? Нямам институт. Ама как да имам институт, бе, госпожо, като нямам пари – какви глупости ме питате!
Какво казахте, не чух? Че съм нула в политиката и че даже не са ме подслушвали? Тю, да му се не види! Така си и мислех! То, ако имах пари, щях да направя на приятелката ми институт и брифингът ни щеше да стане научно-политически, ама пък нямам задкулисие, подкрепа от ДПС и патерица в чужбина.
Posted in Какво ново, Свободни в словото and tagged , , , .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *