Искаме истинско съдебно разследване за Милен!

Анна Заркова

От Софийския градски съд ни съобщиха, че делото за смъртта на Милен Цветков тръгва по същество. От което веднага възникна въпросът: Като тръгва по същество, дали ще стигне до нещо съществено? Или ще стигне до под кривата круша, където полегна полицейското разследване?

Да, полицейското разследване по случая вървя, вървя и си легна под крушата, откъдето прехвърли папките на съдиите. Полицейските детективи видяха очевидното: че известният журналист загина навръх миналия Великден, когато колата му, спряна на червен светофар, беше ударена от джипа на дрогирания Кристиян Николов със 100 км/час. Те “разкриха” и това, което никой не крие – че Кристиян се е превърнал в убиец, като е взел 4 вида наркотици.

“Взел” бил амфетамин, марихуана, кокаин, бромазепам и тръгнал да убива, като натиснал газта. “Взел”, разбира се, е празна дума. И цялата работа на МВР по случая е празнодумие, да прощавате, макар да минава по ведомост за правоприлагане. Щеше да е правоприлагане, ако полицаите бяха разбрали и документирали по НПК от кого е взел душманинът на Милен наркотиците, кои дилъри къде и как ги продават, кой наркобос ги снабдява, кой митничар му помага на границата, кое топченге им варди наркобазите у нас и кой политик с позлатена ръчица ги благославя…

Posted in Какво ново, Право и ред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *